Golf....

Den här veckan har jag plåtat åt Asperos Idrottsgymnasium varje dag och avslutade nu på eftermiddagen med Golf ute på Haverdals Golfklubb. Det blev även fotboll och handboll idag. Bilderna ska dom ha till sin marknadsföring och vad jag förstått till tapetbilder i sitt nytillbygge. Ska bli kul och se det senare.

 

Det blir några golfbilder idag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln