Snart ny fotoutställning..

Slapparlivet till sjöss byts nu mot fullt ös för att få allt iordning till fotoutställningen på Söndrums Bibliotek här i Halmstad som startar 2/7 2012 och pågår hela juli och augusti. Det blir nytagna seglingsbilder från i år och lite annat jag gör bla några flygfoton, sport, porträtt mm. Öppettider mm har jag inte kläm på just nu men kommer info när jag gjort klart!!

 

Samsö i Danmark är en liten pärla och då särskllt norra delen med Stavns Fjord där jag ankrade några dagar lånade en cykel och tog mig till Nordby som är en lite idyll och därifrån kommer bilderna i dagens inlägg.

Husen i byn är i fint skick och det känns nästan som om tiden stått still när man rör sig på dom små gatorna
Till och med ankorna har tidsenliga kåkar....
Huset är helt i vitt med en "Pippigul dörr"...läckert.
Trevliga namn på gatorna....
Favorit pilsnern...
I Danmark betalar man hamnavgifterna i en kortautomat och man matar in en båtstorlek mm. Telefon numret vill dom åxå ha och vipps ligger alla data om mig på skärmen...lite väl kontrolerat i mitt tycke..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln