Ibland har man flyt....

Sommavädret ställer till det för mina fotosessioner men just i kväll höll det tätt för just denna familje plåtningen var svår att boka om för syskonen.

 

I morgon lördag är det Lars Winnerbäck på Brottet i Halmstad och meningen är att jag ska flygfotografera över event området runt 20:30, uppdragsgivaren ska ha publik bilden i reklam syfte...bara att hålla tummarna.....vädret....

Vill inte publicera dom riktiga bilderna eftersom det ska bli en present
Jag använder ofta reflexskärmar vid porträtt fotografering och i eftermiddagens solsken åkte även diffusor skärmen fram, fick en lite kul serie när en av gänget provade att vika ihop diffusorskärmen vilket strular om du inte är van
Det är inte skit på linsen utan vatten partiklar från fontänen lite höger om bilden.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln