Stundtals blöt familjefotografering

Ikväll var familje sessionen stundtals rätt blöt när jag plåtade vid familjens lilla strand och brygga. Familje porträtt i detta stuk är en klar favorit och visst känner jag lust att slänga kameran och vara med i vatten lekarna. ni var riktigt kul och fotografera...ni bjöd verkligen på er själva!!

 

Jag lovade lägga in bilder i ert kundgalleri men tyvärr är det något fel på sidan och jag har kontaktat dom som driver hemsidan och jag hoppas kunna fixa in bilder senare under onsd. Det blev rätt många bilder....

 

 

Dom lite mindre bilderna är klickbara

Det är tufft och vara fotomodell...tröttheten kommer smygande
Pappan i familjen körde sonens cykel i vattnet det mesta av kvällen
Tydligen ett familjedrag...
En familje bild i min värld...
Går tydligen i arv...cykling i vatten..
Dotter i familjen får fart på vattnet med en håv...
Visst är det en sommar känsla i bilden...
Här begravs en näbbmus
Sommar...eller hur??

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln