Nackdelen med att plåta segling mm är..

Fotografera är jäv...kul och framförallt när det rör på sig och plåta segling är helt outstanding! Men....tyvärr blir mitt egna seglande lidande men nu till helgen har jag äntligen en lucka och vädret verkar OK...ska bli riktigt gott!!!

 

Torsd - Lördag nästa vecka börjar Beach Volleyn i centrala Halmstad och för tredje året i rad fotograferar jag detta åt Swedish Beach Tour men det är Hylte Volley som anlitar mig eftersom dom arrangerar touren i Halmstad.

Ska bli kul och få skota hem..vagna lite mm mm..
Letade som fn....i arkivet men tyvärr hittade jag bara denna bilden från förra årets Beach Volley som jag plåtade i centrala Halmstad
Notera humlan lite under t:et på Vinnaltfoto...lite flyt ibland...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln