Allt fokus är inte på spelet.

Lite annat än match bilder från Swedish Beach Tour brukar man få med, publik, spelarkännslor mm.

 

Smiter till mellan Sverige några dagar på en social runda + lite plåtning så mejl bevakningen kan bli lite eftersatt.

 

Min fotoutställning på Söndrums bibliotek i Halmstad börjar lida mot sitt slut och ska plockas ned om en vecka men hinner du inte kolla nu så kommer bilderna att flyttas till Clarion Collection Hotel vid Norra vägen i Halmstad där den kommer att hänga i deras matsal i ca 3 veckor med start i början på sept!!

 

Webbredaktören på touren som jag hade samarbete med...trevlig tjej o raka puckar!!
När jag satt på plats och skulle kolla över bilderna som sen direkt skulle ut på facebook kom vebbredaktören in just när denna bilden var uppe på skärmen...kände mig som en unge med fingrarna i syltburken...lite skamset klämde fram att fn...en sån bild tillhör...och den kom med!!
OK SVT..filmar du mig så drar jag en bild...
Fullsatt finaldagen..
Ahaa...visste jag inte...trevligt!!
Björn bästa spelaren på touren...
Hylte Volleys ungdomspelare var bollkallar och höll ordning på planen...
Varmt som fn...nere på arenan....
En bild på planen ska alltid vara med..mitt sätt och visa den..
En av dommarna...
Leif Nilsson Hylte Volleys trevliga ordförande
Etiketter: beach volley boll..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln