Båt nr 5 blev en kajak!!

Det här har jag funderat på länge och kom äntligen till skott nere i Karlskrona. Kajakägare är inte det samma som att man kan...paddla kajak...allt handlar om teknik och framförallt när man ska i..och ur.. kajaken...det kan bli extremt blött ha jag fått erfara!!

 

Min första runda blev i Blekinge skärgård direkt efter köpet en två dagars tälttur utan sjökort och kompass första ön hamnade jag i mörker men med lite list fixar man det. Kameran var inte med då..vilket var tur..lite väl blött ibland.

 

Bilderna är från idag vid en tvådagars tripp vid sjöarna runt Femsjö. Karta fanns ombord denna gång. Ge er inte ut utan sjökort och kompass...visst jag gjorde det men gubben har härjat runt på haven i massvis med år och kan då ta till lite knep!!

 

Riktigt avkopplande och skitkul.....!!!!!

Lunch paus vid sjön Stora Färgen idag
Smäckra och härliga linjer...
Smidigt och enkelt båtliv..upp på taket och iväg till fina farvatten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln