Smet iväg några days!!

Det började med att jag hoppade ner från mitt hustak när stegen blåst ned med stukad fot på köpet och det blev att bli hemma, men dom senaste dagarna har jag laddat batterierna med en tält/havskajak tur och det blev ca 30 - 35 NM. Paddling anstränger inte en halvtaskig fot!!

 

Märker att jag måste avisera mina smitningar på hemsidan...många som velat ha kontakt...syns i mina mejlboxar. Nåväl nu vet ni varför men undertecknad måste få ha lite tid för egna aktiviteter!!

Det är inte många timmar sen jag hade det så här vid en ö i yttre havsbandet, sitter nu ombord på båten och det blåser och regnar. Var platsen finns???...tja mina riktiga smultronställen är hemliga!!
Har lyxat till det med en kompass
Ett annat ställe jag hittade för många år sedan när jag seglade i farvattnen, har tydligen blivit en mer etablerad läger plats nuförtiden, men jag var helt ensam nu.
Mitt trogna Akto Hillebergs tält som jag ägt i många år och var min enda bostad vid en två månaders sväng i Australien och några år senare en tvåmånaders sväng på Nya Zeeland. i Australien fick man alltid stänga inner tälltet noga pga alla giftiga spindlar och ormar.
Reser alltid lätt..en tält tur med allt vad det innebär, kök sovsäck, liggunderlag, kläder, tält mm hamnar i runda slängar på 6 - 7 kg sen tillkommer mat (frystorkat och knäcke) och i detta fall färskvatten eftersom kajakturen var i saltvatten!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln