Ett rev i storen....eller...

En fördel med att vara segelbåt/kajakägare är valfriheten och idag låg vinden på hårt från W men ändå sugen att komma ut på vattnet. Kajaken låg redan på biltaket och det blev en sväng till Hjörneredssjöarna idag och ca 3 - 4 timmars paddling!!

 

Hålla på med en systemkamera under kajakpaddling är dömt att misslyckas och risken är stor att kamera och fotograf åker i spaat. Håller på att kolla efter en vettig vattentät kompaktare för var gång man är ute missar man fina naturbilder. System kameran är självklart med men förpackad i vattentät säck och i stuven.

 

Dessa bilder tog jag med min Canon efter turen.

Många barn och ungdomar som provade att paddla canadensare för första gången, inte så lätt för vinden var frisk även här!!
Med kajaken paddlar man lätt förbi en canadensare

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln