Grundkurs i Kite surfing!!

Det jag försöker marknadsföra mig med är  "aktivitets porträtt" och är det då vatten med i bilden går jag loss fullständigt...skit kul en sån fotosession!!

 

Det var mor och son som anlitade mig för att föreviga deras första försök att lära sig kitesurfing. Det var en födelsedags present till grabben...kite kursen.

 

Sheila (mamman) ställde frågan om det inte är svårt att plåta vatten aktiviteter. För dessa bilder krävs det att man är där dom är, vilket innebär vatten till midjan och sjöar som håller på och slå kull en. När man lär sig kitesurfing är man mer under vattenytan vilket oxå försvårar ex fokuseringen. Seglings fotografering som jag även plåtat idag kräver även det närvaro och det från båt vilket är lite stökigt ibland med mycket sjö mm.

 

Svaret då...ser man problem i allt är det svårt...jag har en annan inställning och då är inget omöjligt!!

Det börjar lite snällt på land
Sen är man konstant blöt i ett antal timmar...
Man tränar utan bräda i vattnet för att få kontroll på skärmen först....då hjälps man åt att hålla igen för det bär iväg rätt bra..
Första testet med brädan...
Dröjer nog ett tag innan dom är där..även en bild jag tog idag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln