Runt bay off Laholm med flyg..

Igår blev det en flygrunda för att plåta fotbollsplaner åt kommunen. Efter det uppdraget tog vi en tur runt bukten och ner mot Hallands Väderö. Flygtid som jag själv pröjsar är väl bäst och tillägga!!

 

Några bilder idag och fler kommer senare...klickbara!!

Harplinge har nu även konstgräsplan. Mycket folk på planerna och det var grejen med plåtningen igår då anläggningen skulle invigas.
Detta är Skedalas nya anläggning, gräsplanen till höger är Halmstads brukshundsklubb. Här ska tydligen invigningen ske till våren. Även här konstgräs och det är planen i mitten.
Lagans mynning
Pärlan i bukten Hallands Väderö, en plats jag oftar seglar till. Meningen med rundan var att få till lite hyvsade bilder på ön men väder/sikt var inte optimalt denna gång.
Sandhamn på NO sidan av ön där färjan från Torekov lägger till och en fin ankarplats. Kul med en segelbåt som lämnade ön när vi var där. Tror det är en Comfortina och ditt segelnummer är 39. Ser du detta har jag lite hyvsade närbilder på dig.
OK lite dragig plats på vingen men man skulle kunna få fina bilder..mer rätt ner!! Vid flygfotografering blir det branta svängar och jag önskar ännu brantare men har fått förklarat att planet då kan gå i spinn.
Ytterst tacksam att det inte är jag som sitter vid spakarna utan Lennart Person som är en pilot av rang. Lull lullet på instrument brädan är grekiska för undertecknad.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln