Vattentät.....

Paddla med mina systemkameror nära till hands ska nog inte jag syssla med ( lite blöta rundpallar talar sitt tydliga språk)!!! Den ska finnas med men ligga vattentätt packad i ett stuv.

 

Är man fotonörd så är man det i alla lägen och det har varit otroligt frustrerande när djur eller annat kommit i min väg när man suttit i kajaken...ingen kamera!!!

 

Valet har stått mellan en Panasonic DMC - FT4 eller den jag köpt nu Olympus TG - 820 bägge mer eller mindre okrossbara och klarar vattendjup på i runda slängar 10 meter...vattentäta med andra ord och små...yess!! Får plats i flytväst fickan och kommer snabbt fram.

 

Tog en paddeltur på Simlången nu ikväll och gjorde några test skott med Olympusen. Är man van vid Canons L gluggar ska man klart inte gämföra....men förvånand hyvsad bildkvalité.

 

Bättre en bild än ingen alls...kort skärpedjup mm kan man glömma.

 

Får se om denna lilla rackare klarar havsvatten. Fick nämligen se en Panasonic som korrosionen ätit rejält runt knapparna, därför blev det Olympusen även lite billigare. 

 

I sitt rätta element.
Som sakt...bör ligga i stuven...
Doppade ner den en bit i vattnet...kan bli läckra bilder när vattnet är klart, insjö vatten har väl inte överdrivet bra siktdjup
Tja...rätt OK även i lite motljus.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln