Lite rörigt...

Dåligt med bloggandet men är mitt i en flytt och har nu mitt privata boende i centrala Halmstad. Kommer att underlätta betydligt och slipper pendla.

 

Ni som ev har försökt nå mig på mitt privata mejl och inte fått svar beror det på att Telia lyckades stänga av även den när jag sa upp mitt bredband i huset. Ska fixa i veckan men meja på info@vinnaltfoto.se så länge.

 

Känner mig lite som flickan som håller på att tillta omkull just nu, men några days till sen har det värsta lagt sig. På tisdag är det Hockey plåtning åt Asperos och seglingsföredrag på eftermiddagen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln