+ 12 grader 2012-11-15

Tog en runda på stan i "vårvädret"???? Tja sol och 12 grader varm var det fler än jag som gillade läget nu i november.

 

Plåtade några barn som käkade mos och korv ihop med sin far/mormor frågade om det var OK att lägga dom här på bloggen, men det ville dom inte vilket jag respekterar. Synd för det är klockrena bilder med lingon och mos runt hela ansiktet. Hör av er så får ni bilder jag lovade.

 

Tänk på det när ni plåtar dom riktigt små, kolla i sökaren hela tiden deras minspel är obetalbart och varför missa det!!

Torghandlarnas blommor fryser inte sönder i det milda vädret
Sällan jag kör gatufoto (en fotostil) men jag vill förmedla den mysiga stämning det var på Stora Torg Halmstad i eftermiddags.
Ja vad fn...lite tjejer måste vara med en sån fin dag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln