Julkalas Halmstads Arena.

I gårkväll plåtade jag någon form av en jul show som kallas "Julkalas" på Halmstads Arena. Målgruppen är barnfamiljerna och det märktes tydligt med urvalet av artister, som Sean Banan -  Nassjam al Fakir - Timotej - Jessika Andersson - Christer Björkman och Johanna Beijbom.

 

Som ackrediterad fotograf kan man röra sig någorlunda fritt men självklart inte vara ivägen för publiken. Man får ta reda på vad som gäller, ibland är det speciella fotodiken mm självklart är blixt bannlyst!!

Tja....rätt OK jobb ibland....
Stor idol bland ungarna..
Aja baja Johansson...nästan bakom scenen... bilden tog jag uppe på läktaren.
Gott om kids när Sean Banan var på G
Jag satt i trappan vid sidoläktaren innan showen startade när plötsligt hela Timotej gänget kom glidande...men OK varför inte en bild så här då.
Johanna Beijbom

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln