Wedding...

Bröllopsbilder är ytterst...sällsynt på mina minneskort, inget jag normalt ger mig på. Plåtade i annat ärende på Tallhöjden igår och när brudparet kom till festen kunde jag inte låta bli och fråga om jag kunde få ta en bild...det var kontrasten snö och snygg stass som kunde bli läckert.

 

Om...jag fotograferar bröllop brukar det inte bli det vanliga stuket som bekant. Tänk..och kört en session i Vrenningebacken...utförsåknings skidor och den stassen...jag vet...men det är så jag plåtar!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln