Börjar få ihop det...

Det rullar på rätt bra nu med damfotbollsmatcher. Det verkar som att jag ska få ihop bilder till fotoutställningen på Söndrums bibliotek som startar 6/4. Alla helger nu i mars är bokade.

 

Bilder från gårdagens match Astrio - Valinge som är ett Varbergs lag.

 

Fotboll är en utmaning att fotografera. När spelarna kommer i position följer man spelet i sökaren fingret på avtryckaren hela tiden och sen dra en serie när något händer (kameran klarar 8 bilder sek). Notera bollens läge i bildsekvensen nedan...gula tjejen har rullat runt på den korta tiden.

 

Normalt väljer man en utav bilderna men ville visa hur jag kör....Kan väl nämna att man dessutom bara har en liten fokus punkt i sökaren. Vid seglingsfotografering rör sig dessutom underlaget jag är på och då få en liten fokuspunkt dit man vill kräver en viss teknik.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln