Träning med Simlångsdalens Damlag.

- 12,5 var det på morgonen igår och var på väg för att plåta Simlångsdalens damlag när dom skulle träna och bilder inför stundande fotoutställning....yeeesss...härligt...är ingen känsla man får.....

 

Senare på dagen plåtade jag lerduveskytte bilder i reklamsyfte och då var det riktigt behagligt i solen. Fick även chansen att prova på skyttet.... resultatet nja....men riktigt kul!!

 

Några bilder från gårdagens fotboll..

 

Titta på tjejen....Damlag??? Så är det överlag i kommunens fotbollsvärld...riktigt unga tjejer och ibland har jag frågat tränarna om jag är på fel match...Självsvåldigt har jag döpt hela rasket till "tjejlag" och fått en o annan vass kommentar...det heter Damlag har jag fått klart för mig....2013????????????

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln