Burn out...

När sjön nedanför mitt hus dräller av Sångsvanar, Kanadagäss och Grågäss mm är det lite svårt att koncentrera sig på bokföring inför deklarationen. Dom hörs tydligt så jag sitter numera med kameran i ena handen och papper i den andra och vet inte vad jag ska fokusera på....snacka om I landsproblem!

 

Några av bilderna från igår.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln