Grattis Hylte/Halmstad till SM guldet!

Meningen var att jag skulle plåtat i Falkenberg men volleyboll förbundet kontaktade mig häromdagen och deras ekonomi satte stopp för mina tjänster. Då är deras ekonomi tajt för jag är inte speciellt dyr.

 

Lyssnade för någon dag sedan på ett intressant föredrag som Susanne Erlandsson höll i Söndrums bibliotek om Svensk damfotboll. Susanne är ordförande i kommittén för EM i damfotboll 2013 och även ordförande i Halmia dessutom har hon varit aktiv spelare bla i landslaget. Min pågående fotoutställning på Söndrums bibliotek fick många + av Susanne...så nu är den godkänd av ett pro!!  

En bild från i söndags arena hallen Halmstad.
Tog en bild på Susanne vid Halmiabilderna på min utställning
Mina återkommande hyresgäster i min syd gavel dök upp för några dagar sen...då blir man glad!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln