Fotografera bröllop..

Jag får titt som tätt mejl om jag kan fotografera deras bröllop men i regel väljer de en fotograf som har bröllopsbilder att visa upp, det hjälper inte att man har festklädda bilder i portfolion...det ska vara bröllopsbilder vilket jag har full förståelse för så paren kan gämföra olika fotografers stil. Rekommendationer är en kanal så har mina Student/Bal sessioner kommit till.

Fotografera människors högtider är något som tilltalar mig mer och mer.....Problem är till för att lösas och nu gäller det att få till bröllopsporträtt som jag kan visa upp!! Någon som har en idé????? Hyra modeller kan vara en väg...

Bilderna nedan är från senaste student sessionerna och fler om du scrollar ner i bloggen...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln