Dag 4 SM veckan Halmstad.

Det blev inte mycket plåtning på Konstflyget pga låg molnbas men mot slutet på eftermiddagen var några upp en sväng. Men min väntan var inte tråkig då jag under dagen snackade med gamla fältflygare från försvaret och de hade en hel del att berätta vilket stannar här!! Lärde mig även mycket om konstflyg och deras regler och hur det går till...en lärorik dag med andra ord.

I morgon ska jag själv upp i luften och flygfotografera...två gånger dessutom, först åt kommunen och sen på kvällen åt lokaltidningen över Gyllene Tiders Koncertstart här i Halmstad.

Foto: Thomas Johansson
  Vinnalt Foto Halmstad

Gillar närbilder och tajt fotostil som bekant....
Rätt dragigt när jag tog denna bilden...
Året jag fyllde 15 år (forntid) tog jag mitt C certifikat i segelflyg...tyvärr fortsatte jag inte med flygningen...kände ett sug idag!!
Tiger Moth...en sån har jag varit uppe i för ett antal år sedan...urläckert plan!!
Sannslöst skickliga piloter....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln