Dag 7 SM veckan Halmstad

På söndagen tog jag mest kameran på skoj och tog mig bla till Arenahallen för att se vad "Roller Derby" var för något. Gick därifrån lika oförstående....fattade noll vad det gick ut på. Lite Rally och Casting bilder lite senare på dagen.

Men oj vad sport bilder jag fick i veckan och har flera att gå igenom. Kommer att marknadsföra mig mer på sportfotograferingen. Seglingsfotograferingen kommer att vara lite mer vilande...varför satsa på något som inget ger (ekonomiskt)

Nu är det UEFA Damfotboll som gäller...kanske lite mer fart på min pågående damfotbollsutställning på Stadsbiblioteket i Halmstad. Någon av matcherna ska jag även flygfotografera över Örjansvall åt kommunen.

Foto: Thomas Johansson
  Vinnalt Foto Halmstad

Roller Derby?????
Casting...
Rally...nästan mitt i Halmstad.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln