Tio dagar...

Efter en veckas paddling i vadehavet var det dax för seglings fotografering i detta fall VM E-jolle Söndeborg Danmark. Efter plåtningen och leverans av bilder sjösattes havskajaken för en tur i området och som varade i tre dagar. Men vadehavet är oslagbart...jag gillar lite stök och det var rätta vatten för mig!!

På torsdag drar Beach Volleyn igång på Stora torg i Halmstad och på lördag är det final för hela touren...lite kul...fyra år som  jag levererat bilder åt Swedish Beach Tour, dessutom plåtar jag finalerna.

Bra....dass o hamnkontor i ett. Tältade för någon natt sen på deras område...ofta goa gubbar i dom här små "bådelaugen
Tja...ett sätt och hålla koll på kajaken
Inget kul....
Lite mys pys några sjömil W Söndeborg för någon dag sen.
Emelie Carlsson som åxå kommer från Halmstads Segelsällskap seglade på VM i Söndeborg....dessutom riktigt bra den dagen jag var där och fotograferade seglingen.
Tror där var ca 130 E-jollar någorlunda jämt fördelat på kvinnor/män.
Fotografera segling håller jag på att trappa ned....varför sattsa på något som inte ger någon ekonomi. Lite lustigt men idag plockar man ut någon med en systemkamera och som dessutom inte kostar något (fotografen) och ut kommer bilder av lägre kvalité...lustigt segling klassas ändå som en lite bättre sport!! Tja bara att gilla läget och lägga krutet på rätt ställe.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln