Beach volley boll plåtning idag med..

Stressiga dagar just nu bilderna ska helst vara på facebook innan jag plåtat dom....Jag hinner att plåta ett set in och fixa med bilderna i datorn (har ett krypin på torget) lågupplösta mm..ut till nästa match osv.

Imorgon är det finalerna....sen ska jag gotta mig på mitt sätt...kommer info om det i mon.

Några av dagens ca 80 bilder som det blev till slut.

Kraven är hårda...totalt ska jag leverera runt 300 action bilder och helst så varierat som möjligt. En sport fotograf för en tidning behöver klämma fram ca 2-3 bilder på samma tid som jag klämmer ut närmare 100 + att jag ska fixa till dom på plats levereras mm.
Synd...tjejen är nämligen snygg!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln