Tre i luften och två på land.

Igår var det fullt drag. För ca en vecka sen var det bara ett uppdrag i luften just på lördagen. Sen ringde det från alla håll och slutade med tre flygbilder och två reklamuppdrag på land...samma dag!! Varför blir det alltid så??

Det var den här bilden som jag från början skulle fixa. Slutbilden och invigningen av Skedala fotbollsplanerdär ungefär samma bild tagen för ca 1 månad sen jag hade publicerad i veckans lokaltidning.
En vända till Kvibille där en bild över deras fotbollsplan som ligger riktigt vackert .
Ett företag från Stockholm ringde mig under min havskajak tur och ville ha en flygbild över högskolan i Halmstad...spana in röran av byggnader...villket tillhör högskolan??
Förmiddagen startade lite mjukt med reklambilder för en vandringskarta för Simlångsdalen...klart bilderna blir på mitt vis...risktagande man får stå ut med om man anlitar undertecknad. Men hur många skogsområdes kartor med bilder i har man inte sett med svampkorg mm. Jag vill förmedla i bilderna att det är kul i Simlångsdals trakterna!!
Simlångsdalen är även riktad åt barnfamiljerna....
Slutligen på kvällen reklambilder åt Vinnalt Event som har en jättekåta mitt i skogen ca 300 m från mitt hus med plats för ca 50 ätande gäster och med kock på plats som lagar maten över öppen eld...riktigt fint ställe!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln