Fl WRG 3s 8M

Var tidigt i Gottskär (Kungsbackafjorden) igår för en paddeltur till Nidingen. Nu är det naturen som har komandot och dimman låg som en våt gardin nästan till lunch i området och tiden tog liksom slut för att hinna ut och tillbaks ca 18 NM tur o retur.  Men att sen slira runt i Kungsbackafjorden när väl sikten var god är inte helt fel det heller!!

Kompaktar bilder därav lite sunkig kvalité.

Hårda dagar....
Längst ut i Kungsbackafjorden ligger fyren Fjordskär inte större än en flugskit på sjökortet. Hallands minst bemannade fyrplats när det begav sig. På den tiden låg även ett litet hus på ön där fyrvaktaren levde. Snacka om kompact living!! Bemannad mellan åren 1882-1908. Poppulär dykplats idag och här hittar man även "Trollhummer" en liten rackare som blir ca 10 cm fullvuxen!
Ett fint område att slöpaddla....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln