Hade tänkt....

Förmodligen sista riktigt goa vädret i helgen för i år och min tanke var redan i veckan att ta en seglingsrunda på några dagar men som vanligt kommer alla foto uppdrag på en gång. Några bilder från helgen. Gårdagens flygfotografering har jag jag knappt hunnit kolla.

Destination Simlångsdalens leader projekt ska knåpa ihop en karta över vandringsleder mm i området. Lördag kväll var bestämt med traktens modeller lite kajakbilder och när jag själv tänkte ta en runda på eftermiddagen dök en av SIF tjejer upp och passade på och plocka ned henne i kajaken för bilder.
Blev även några kvällsbilder som bokat.
Igår plåtade jag roller-ski och bilden här är plåtad från Femsjö kyrka.
Plåtad vid Simlången...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln