Från luften...

För några dagar sen blev det en vända i luften och trakten runt Simlångsdalen uppdragsgivare denna gång var Destination S-dalen. Några privata företagare passade på att anlita mig när jag ändå var i området.

Sanslöst kyttigt och det är näst intill omöjligt att fotografera i sådana förhållande!

Fler bilder hittar ni på Destination Simlångsdalens hemsida

Gården ligger i Tavla och är till salu...ett flygfoto kanske kan bättra på försäljningen på mäklarens hemsida.
Skallinge gård som önskade en flygbild för sin marknadsföring. Christel har anlitat mig innan och nästa gång ska jag fotografera reklambilder i Halmstad då med häst och vagn då hon kör brölllopspar mm.
Simlångsdalen med sjöarna Breareds sjön och Simlången i förgrunden.
Badplatsen i S-dalen. Brukar sjösätta havskajaken här när jag får ett akut sug för en paddeltur...5 min hemifrån.
Vinnalt by...mitt hus syns inte på bilden..
Huset ovankant bild är mitt...
Gården på andra sidan vägen (Vinnalt) föder upp travhästar och har pastavagnen på Stora Torg Halmstad.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln