Seriebildsläge och al servo...sen är det bara att köra!

När jag fotograferar barn gäller ungefär samma inställningar på kameran som vid sport och seglingsfotografering. Allt går blixtsnabbt. Vid sportfotografering kan man förutse lite när det är dax att trycka, men med barn är det helt annorlunda...man har bara en chans!!

Hade en trevlig fotosession i Norre Katts park nu på eftermiddagen med familjen, Andreas, Josefine, Otilia och så minstingen Alicia...perfekta fotomodeller!!

Det var en födelsedags present familje fotosessionen med mig till mamman i familjen hoppas att de blev nöjda ändå fast de inte valt mig som fotograf!! Det blev ett 70 tal bilder totalt, visar några här som jag hunnit snabb kolla.

 

En bra egenskap när man plåtar dessa små är att vara humorbefriad...och tyvärr är inte jag det. Det är en utmaning att plåta när man ligger på magen och har minspelet i sökaren och då hålla sig för skratt!!
Till och med en råbarkad ensamseglare (jag) kan mjukna för denna bilden...ömhet!!
Jodå...brödbiten hänger överst i bild...
Familjens pigga jycke får väl vara med!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln