Kan själv......

Städade lite i pappershögen nu på morgonen. Oj oj oj...körkortet skulle förnyas för ett bra tag sen. Riggade upp Studio blixtar, paraplyer. reflexskärmar, synk kablar, fjärrstyrningar mm lite snabbt nu på förmiddagen. Det blev några exponeringar innan jag fick ihop ljuset någorlunda rätt eftersom det gälde självporträtt och modelljuset från blixten kan jag då inte se.

Körkortsporträtt ska plåtas efter vissa regler = tråkiga porträtt och med undertecknad på bild blir det än värre. Kunder som önskar CV bilder kan man ta ut svängarna lite mer...mycket mycket mer.. om ni anlitar mig!

Trådlös komunikation mellan kamera och blixt...synk kablar trasslar man bara in sig i!!
Reflexskärm för att lätta upp...
Det skrämmande resultatet....Men fixade trots förutsättningarna "catch light" effekt ..där de ska ligga 10 & 2...
Så mycket jobb för detta lilla löjliga foto....fixas hemma hos mig för 150 pengar.
Då får man ett ark med bilder vad man nu ska med dessa till...men så kör jag.
Förslag på CV bild.....även detta självporträtt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln