Elida...

Fotoläget är i en lugnare fas just nu och det blir lite Kund/eljobb och lite fix med några hemsidor. Plåtade igår åt destination Simlångsdalen och träffade prästen i området där jag bor.

Fick ett helt OK erbjudande av honom att till sommaren hänga med Elida några dagar och åt dem plåta proffesionella bilder om livet ombord. Antar att de har en ribb ombord och hoppas kunna fotografera även från sjön under gång... så som jag brukar plåta segling! Elida är en toppmodern performance megayacht och ägs av kyrkan. Modernt riggad så det kommer klia i fingrarna att även få delta i besättningen.

Bilden på henne har jag "lånat" från deras sida övriga är fotograferade av mig från en X 99 i sommras..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln