Tokina SD 11-16 f2,8 (IF) DX

Den enda glugg jag har som inte är Canon. Använder den sällan men ibland en räddare och igår när jag plåtade skytte i  Simlångsdalen åt Destination Simlångsdalen kom den till heders, även perfekt när båtinredningar ska plåtas. Övrigt körde jag med Canon EF 24-105 f4 L USM + blixt. 24-105:an kör jag vid flygfotografering utmärkt glugg för det ändamålet!

24-105 :an
Tokinan....utan blixt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln