Destination Simlångsdalen...

Området runt och i Simlångsdalen är kreativiteten hög och ett kul ställe att vara verksam som fotograf. Det ska ut en tidning i området och bilder jag fotograferat under en längre period ska in där. Idag en session med Samhällsföreningens styrelse...en blandning av seriösa porträtt och lite spex!

Ordförande i föreningen är en tjej och då får det bli lite hårruffs...
Men som officiell bild får det nog bli så.....
Klart de ska hoppa.....
Så här i novembermörkret kör jag med upplättningsblixt...dåligt med ljus för en reflexskärm för att lätta upp skuggor och cath light i ögonen...
Mitt radiostyrda system klarar inte kort synktid med blixt så tyvärr måste jag ha den externa blixten på kameran för att få den biten att fungera.. får väl investera i trådlösa värstingprylar! Innomhus är inga problem när jag kör studioblixtar + min Speedlite som då tänder studioblixten genom fotocellen och här kör man med synktider under 1/250 som mitt trådlösa fixar galant.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln