Väderberoende reklambilder

Everled som levererat julbelysningen till Halmstads kommun brukar anlita mig för reklambilder till deras katalog. Förutom några granbelysningar här i Halmstad (deras nya led ljuskällor) Ska jag fotografera belysning på Lisseberg och Stenalines Tysklandsfärjor  åt dem. Klart och  vindstilla är det som gäller (långa slutartider) och i samband med solnedgång eller soluppgång. En titt på SMHI ser inte lovande ut närmaste tiden.

Dessutom väntar jag klartecken för fotografering på Stenalines färjorna, Lisseberg tillståndet är klart. Sen måste färjan ligga vid kaj aktuell tidpunkt. Bilder ska dessutom plåtas på höjden vilket innebär att ta sig upp för lanterna masterna.

Reklambilder är inget man fixar på fem minuter, men en kul utmaning!

Granen högskolan Halmstad har jag kvar när jag var där häromdagen blåste det för mycket och jag lekte med kameran en stund istället.
Görgens pinne Högskolan Halmstad... fotograferat med 11 mm vidvinkel...fick leka lite istället den dagen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln