Årets "dalenbo" & gravida kvinnor??

En mycket förvånande och oväntad utmärkelse fick jag motaga i tisdags kväll. Klart det känns kul men som alltid är det människan framför kameran som bidrar till bilderna!

I veckan kontaktade mig en kvinna om jag kunde plåta henne nu på sluttampen som höggravid?? Något som normalt kvinnliga fotografer sysslar med och inget jag marknadsför mig som. Men OK kvinnan och hennes familj vill plåtas i en vacker miljö och jag antar utmaningen. En högravid kvinna som kontaktar mig som utpräglad actionfotograf är en modig kvinna/familj som jag måste få möta och fotografera.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln