Gravidfotografering....

Igår körde jag min första gravidfotografering. Kunde inte i min vildaste fantasi tänkas få frågan. Men efter min Pre Shoot var jag övertygad att prova. Den lilla familjen hade glimten i ögat och passar undertecknads fotostil.

Gravidfotograferingar brukar kvinnliga fotografer göra och ofta i studiomiljö. OK då har man järnkoll på ljussättningen och kan sen photoshoppa i dagar för att få allt silkeslent.....bristningarna då...det hör väl till...undertecknad är lite anti till alla dessa övedrivet photoshopade bilder som florerar överallt den knäcker unga tjejers självförtroende.

Den lilla som är på väg är ett litet naturens under och ska enligt min uppfattning plåtas ute i naturen och det ville familjen med. Växlande molnighet är inte det enklaste ljuset att hantera och har man barn med i bilderna gäller bara köööör....det får bära eller brista!

Så här blev det.... visar bara några bilder...

Modernt barn i magen....vi är ju i dataåldern
Lite moppekörning höggravid med bar mage känns OK i gravidplåtningsamanhang
Självklart fixar jag de mjuka bilderna....bakgrunden är en näckrosdamm...i min värld vackrare än en steril studiobakgrund..
En gravid kvinna med sin lilla dotter vid en porlande vårbäck... är ni fortfarande för photoshoppade studiobilder??
En helmysig familj...tänk den bilden i studiomiljö...fortfarane studio freak??

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln