2 minuter.....

I helgen fick jag plåta en gruppbild på nyutbildade kyrkvärdar inne i kyrkan. Ingen hit det vet alla fotografer att plåta gruppbilder. I detta fall 22 personer som egentligen inte vill bli fotograferade och plåtningen var beställd  innan kaffet och hemgång för dagen, underlättar ju inte....

Då får man med milt våld fösa ihop gruppen så alla kommer med på något sätt och sen kör man...det får bära eller brista koncentrationen på gruppen är borta på en minut.

Nästa lördag är det dax igen på ett nytt gäng.

Försöker undvika rad på rad bilder vill försöka få lite närhet....bad prästen ligga som en målvkt framför gänget på golvet....ett tips be inte om det...lärde jag mig...
Förberedelserna tar runt en timme ska kolla ljuset mm. I det här fallet var altaringen (eller vad det heter) lös och den tog jag bort....får man inte göra fick jag påtalat av en präst tydligen någon helig pryl...man lär så länge man lever.
Bilden har jag "lånat" på nätet! Om mindre än två månader mönstrar jag ombord på kyrkans segelfartyg Elida som fotograf....bortkommen i en kyrka men ombord kommer jag att vara i min rätta miljö och förhoppningsvis få till justa actionbilder åt dem!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln