Klistrad vid datorn..

Känner mig som Strandskatan.... fastklistrad, i mitt fall de senaste dagarna vid datorn och är det paus så heter det möte! Ska fixa till bilder till olika projekt som senare ska bli turistkartor mm och kappseglings information.... bilderna har jag i määäääääängder... gäller att välja rätt och hitta dem! Men i morgon får jag komma loss ska mecka med el i en segelbåt och en grej åt Halmstads Segelsällskap... hoppas även på sjösättning i dagarna.

Känner för att spralla loss som hunden på bilden

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln