Några dagar...

Ibland blir det snabba ryck och måndagen var en sådan när Restaurang/Hotel Tallhöjden i området jag har min kåk hade överbokat och brukar då hyra mitt hus till sina gäster. På några timmar fick man tömma det mest privata. Men bor man ombord på båten några days får man lite gjort med den + lite plåtningar och annat smått och gott! Hästridning i vattnet 100 m från båten är kul att plåta! Snyggast blir det i kvällsljus... men mitt på dagen får man ta ibland som i detta fall....

Brukar ta en stund innan hästarna vågar sig ut i vattnet...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln