Fotosession studentbalen...

I söndags var det dax för en fotosession innan studentbalen på Tylöhus. Jag har förmånen att få plåta runt Vargaslättens vackra trädgård och Linnea som jag visar här passade verkligen in i den miljön. Försökte fånga henne på minneskortet med en romantisk framtoning.... passade henne liksom.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Arkiv

Länkar

Länkar

Etikettmoln

Etiketter