Nytänk konfirmation....

Det där att pigga upp bilder som i alla tider har varit stelt uppradade är något som bekant jag gillar. Den där stela altarbilden på konfirmander lär jag aldrig slingra mig ur, men när jag fått den på minneskortet låter jag ungdomarna gå loss framför kameran. Men det är måååååånga nej nej.... så kan man inte göra inom kyrkans värld.... men lika väl anlitar de mig.... några omgångar till så är de säkert på min linje.... vi lever i 2000 talet!!

Efter den lite stela bilden kör vi loss....
Harplinge kyrka ville även ha en porträttbild på varje konfirmand (38 personer) och även här fick jag jobba hårt på att ta bilderna utomhus och utan biblar mm i ansiktshöjd. Jag tycker det ändå framgår tydligt att porträttbilden gäller konfirmation.... ungdomar i den åldern brukar ju inte vara klädda så där.... eller??
Inga hoppbilder.... då är det inte jag bakom kameran!
Ungdoms ledarna brukar vara inne på min linje

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln