Finalerna Swedish Beach Tour 2014

För femte året i följd har jag plåtat finalerna för årets beach tour. Det är Halmstad som har finalerna och Hylte Volley är arrangörer. Bilderna levererar jag till Swedish Beach Tour men det är Hylte Volley som anlitar mig. Lite rörigt men så är det. Levererade flera hundra actionbilder..... Torsd - Lörd med semi och finalerna på lördagen.

Foto: Thomas Johansson
Vinnalt Foto Halmstad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln