Bilder till en hemsida.

Hjortsereyds konferans gårdsbutik mm  behövde lite bilder på Kronhjortar till sin hemsida och då får man väl fixa det. Var där igår och plåtade i deras vackra omgivningar.

Kronhjortar har en enorm hörsel liksom luktsinne. Dessutom är synen betydligt bättre än tex Älgar. Kronvilt är oehört duktiga på att upptäcka små rörelser och siluetter.

Kan verka löjligt och overkill med en sk "Ghillie Suit" men som fotograf måste jag komma betydligt närmare djuren än jägarna och vara försiktig med rörelse. Det finns mängder med bilder där djuret är upptäckt och man ser i bilden vaksamheten... och sen sticker de. Jag ville fotodokumentera en vanlig söndagseftermiddag och som synes på bilderna har de inte en aning om att jag är riktigt nära dem. 

Finklädd.... Den tar bort den mänskliga siluetten. Naturfotograf är en skitgöra, man får åla sig fram i terängen..... och tålamod!!!!! Men ger mängder av uppleveser.... ligga 10 - 15 m från skygga vilda djur är en upplevelse... jag lovar!
Etiketter: bilder kronhjortar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln