Araceae lockmedel.

Fotografera djur i naturen är väl inget självspelande piano utan tålamod och åter tålamod. Leta efter viltväxlar, vad de håller till mm.

OK när man har pejl på den biten gäller det att få fram dem till önskad fotoplats. Problemet som fotograf är att man måste komma betydligt närmare än jägarna.

Jag har testat Araceaes Lockmedel på en liten snygg stubbe en bit från mitt hus (bor i outbacken) och i detta fall Hasselnöt och sett nya viltspår vid stubben Rådjur, Vildsvin mm. Några bilder har inte kommit på mitt minneskort ännu och det är inte lockmedlets fel utan han bakom kameran pga tidsbrist.

Verkligen värt att prova dessutom är lockmedlet långtidsverkande. Produkten finns ute i handlen och tillverkarens hemsida hittar ni på denna länk www.araceae.se   Produkterna har utvecklats och prövats i 7 -8 år.

OK kan tyckas part i målet eftersom jag plåtat reklambilder åt företaget men vildsvinsbilderna talar sitt tydliga språk där vi hält ut lockmedlet Attract på stubben sen för att få lite drag i reklambilderna ska självklart flaskan stå på toppen!!

Sen gäller vildsvinsvänliga korkar......
Det är denna Hasselnöt jag provat med positivt resultat.
Fotograf/Jägar parym...
Nja..... lockar nog mer fram undertecknad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln