Bildbank....

Det finns en så kallad kyrk CD som församlingarna i landet kan använda bilder till sina hemsidor tidningar mm. Snöstorps församling här i Halmstad ville ha egna bilder och har nu anlitat mig för att plåta ihop en bildbank åt dem lite då och då. Det är allt från högmässor, barnverksamhet, konserter, anställda mm.

Hitils har jag plåtat ihop närmare 270 bilder och jobbet ska löpa på tillsvidare. Ett lite kul och annorlunda uppdrag och kyrkan har en bred verksamhet har jag noterat...... Mina kyrbesök annars är väl rätt sparsamma men församlingen är ett smidigt gäng att jobba åt!!

Ett stort problem är det dåliga foto ljuset i kyrkorna och blixt är uteslutet. Dessutom ska man helst inte synas eller höras så man förflyttar sig under sång mm.

Omslagsbild till nästa tidning som kommer ut i advent..
Deras nya fastighetschef valde jag att presentera så här till deras tidning...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln