Bröllop..

Fotodokumentera ett bröllop är en rätt häftig plåtning. Ann-Sofie & Daniel som detta helmysiga par heter var dessutom så nervösa innan vigselen så man nästan kunde känna marken vibrera! Det vilar på mitt ansvar att under dessa förutsättningar ändå kräma fram lite romantik... men även lite humor i bilderna. Jag var med dem i runda slängar 6 - 7 timmar igår uppdelat på porträtten, kyrkan och del av middagen. Man är rätt slut när man väl kommer hem....så många timmar och man ska vara helskärpt och hela tiden hitta nya vinklar plåta mingel och gäster mm. Sen kommer allt jobbet med bilderna efteråt...kolla igenom lite små justeringar etc.

Jag har plockat ut i runda slängar lite över 300 bilder och här är några som jag hitils har kollat över.....

Nu är det jag som är nervös.... man har bara en chans...tänk om de inte blir nöjda med bilderna!!

Det gäller och få in honom i kyrkan...
Det gäller och få in honom i kyrkan...
Tittar med varsitt öga....plåtad från kyrktornet
Tittar med varsitt öga....plåtad från kyrktornet
Mitt på väg 25 Ö Simlångsdalen här även bestman och tärna...
Mitt på väg 25 Ö Simlångsdalen här även bestman och tärna...
Brudens klänning gick inte av för hackor....när jag såg henne första gången blev det ett waoooo
Brudens klänning gick inte av för hackor....när jag såg henne första gången blev det ett waoooo
Parets son...en liten snidare...
Parets son...en liten snidare...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln