Bröllop midsommarafton

Detta tjusiga par från Laholm gifte sig i Eldsberga kyrka nu på midsommarafton och undertecknad var med som fotograf vid porträttfotograferingen och vigslen i kyrkan...lite riskastning grattulationer och dans kring midsommastången. Kan väl nämna att under porträttfotograferingen spårade vi ut totalt.....vi hade riktigt kul...det är en av parets lycligaste dagar i sitt liv och bilderna får inte bli för sockersöta!!

Har mest plåtat vänners bröllop och som paret fått i bröllopspresent, men de börjar ta slut (alla har gift sig) och i år lite överaskande har jag blivit tillfrågad om att plåta några bröllop.

Så efter lite fundering kommer jag att vara tillgänglig några spridda helger för bröllopsfotografering. Det par jag mest kommer att fokusera på är dem som vill ha porträtten och vigslen. Ett bröllop kostar skjortan idag. Pengar till en fotograf kan kanske kännas smärtsamt men bilderna är de paret har med sig hela livet och just porträtten och kanske vigslen är det som är mest värt att ha anlita en fotograf!

Kommer snart lägga in bland tjänster lite bilder och priser som blir vägledande, men jag anpassar mig efter parets önskemål och vi sätter oftast priset gemensamt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln