Lite lugnare...

Det var rätt bra drag i verksamheten vår och försommar och som brukligt betydligt lugnare nu, vilket ska utnyttjas med en seglingsrunda snart! Gammla bilen är nu bytt mot en gokart (som jag kallar den) betydligt bensinsnålare... Vid två tillfällen har jag seglat till kunden och en gång kom jag padlande med havskajaken. Aldrig fel med en miljövänligare imitch ;)

Plåtade några vindsurfare för några dagar sen när det blåste till lite här på kusten..

Stripade "gokarten" idag med lite diskret reklam..
Stripade "gokarten" idag med lite diskret reklam..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln