Reklamplåtning

Det här med att uppdatera bloggen är väl sådär just nu, men det tyder väl på annat på G! Lite segling nu på sluttampen innan stundande vinter och sen håller jag på med en prototyp av mitt släp som en övernattnings camper...både för dagturer med havskajaken och som gömsle/övernattning vid naturplåtning. Testning pågår ;) Sen ska även havskajaken luftas, senaste längre turen var i Blekinge skärgård.

OK, men här några reklambilder från en prova på flugfiskedag och reklambilder på en stuga mitt ute i ingeting utan el och vatten som går att hyra...och lite fotbollsplåtning...

Tyvärr ingen skatt i min kajaks sittbrunn.....
Tyvärr ingen skatt i min kajaks sittbrunn.....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lars » Bäverhyddan Lovisa.:  ”Hej, Vad fin hon är! Ägde Lovisa under några år på 80 talet. Hon drog blickarna ..”

  • Per » Till salu.. Zodiac gummibåt:  ”Hej. Ok jag köper gummibåten ”

  • Christel Övergaard » Våren vaknar till liv och sommaren är på G!:  ”Hej! Jodå, vi minns dig, kul att höra av dig. Vilka fantastiska foto du tar, jag..”

  • Bella » Bröllop.:  ”Jättefina bilder på min dotter ❤ och hennes familj. Du fånger ögonblicken så fan..”

  • Torgny Anderson » Nidingen:  ”Många fina foton från Nidingen... /TA”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln